Σχετικά με:

Το περιεχόμενο

Η σελίδα αυτή ασχολείται με το λειτουργικό σύστημα Ubuntu. Το Ubuntu είναι ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Υπάρχουν διάφορα flavors του Ubuntu, δίνοντάς σας έτσι την ελευθερία να επιλέξετε όποιο σας ταιριάζει περισσότερο. Δείτε έναν πίνακα εδώ.Τα περιεχόμενα του ιστοχώρου διατίθενται υπό την άδεια CC BY-SA 4.0.

Το συντάκτη

Ο Νίκος Θ. ξεκίνησε να ασχολείται με το Linux το 2010. Λίγες εβδομάδες χρειάστηκαν για να «κολλήσει», αρχικά με το Ubuntu. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η Ελληνική κοινότητα του Ubuntu απ' όπου ξεκίνησε και συνεχίζει έως σήμερα.
Η «μανία» του να μάθει Linux «τρεφόταν» κυρίως από την επίλυση προβλημάτων χρηστών, σε διάφορα fora όπου συμμετείχε και εξακολουθεί να συμμετέχει.
Το 2012 αναγνωρίστηκε ως Official Ubuntu Member. Το 2015 πιστοποιήθηκε ως Linux Certified Sysadmin από το Linux Foundation, ενώ το ίδιο έτος συγκαταλέγει στους Individual Supporters.
Πρόσφατα, το 2017, έγινε μέλος του Electronic Frontier Foundation και του FSFE.

Τη σελίδα

Η σελίδα έχει αναρτηθεί στον δωρεάν χώρο που παρέχει το Ubuntu σε όσους/ες είναι Official Members. Διαβάστε το σχετικό άρθρο.
Το θέμα που βλέπετε διατίθεται δωρεάν, αλλά όχι μόνο. Διατίθεται και κάτω από την άδεια Creative Commons Attribution 3.0 και είναι μια προσοφρά του HTML5webtemplates.co.uk.
Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, να το διαμοιράσετε, να το επεξεργαστείτε, είστε ελεύθεροι να το κάνετε, αρκεί να δώσετε τα απαραίτητα credits(αναφορά) στους δημιουργούς, καθώς και να το διαθέσετε κάτω από την ίδια άδεια χρήσης.
Το συγκεκριμένο επεξεργασμένο θέμα, με τα αλλαγμένα χρώματα, μπορείτε να το βρείτε σε αυτόν τον κατάλογο.